Keto plněné papriky

Ingredience:

454 gramů mletého hovězího masa
4 italské klobásy
112 gramů mozzarelly (strouhané)
1/2 parmazánu (strouhaný)
2 červené papriky
2 žluté papriky
3 zelené papriky (1 nakrájená na kostičky na náplň)
160 gramů bílé cibule (nakrájené na kostičky)
237 ml omáčky marinara
2 1/2 lžíce. olivový olej
1/2 lžičky himalájská sůl (růžová)
1/2 lžičky černý pepř

Instrukce:

Připravte náplň pro keto plněné papriky nakrájením 1 šálku bílé cibule a 1 zelené papriky.
Přidejte 1 a 1/2 lžíce olivového oleje do pánve a poté osmahněte 1 libru mletého hovězího z krmení trávou a dejte stranou.
Hnědé 4  italské klobásy (horká italská klobása je moje osobní doporučení) a dejte stranou.
Připravte si 6 paprik k naplnění tak, že odříznete vršky, zbavíte je semínek a poté uříznete jejich spodní část, aby byla rovná (takže nejlépe sedí na pánvi). To také vytváří malé otvory ve spodní části papriky, aby mohla vytéct přebytečná šťáva, takže vaše Keto plněné papriky nebudou tekuté nebo rozmočené.
Nastrouhejte 1 šálek mozzarelly (více, pokud chcete) a 1/2 šálku parmazánu.
Do pánve přidejte 1 lžíce olivového oleje a na kostičky nakrájenou cibuli a papriku. Před přidáním opečeného mletého hovězího masa a opečené italské klobásy několik minut restujte.
Podle chuti dochuťte černým pepřem a himalájskou solí.
Nalijte 1 šálek omáčky Marinara a posypte 2/3 sýra Mozzarella a parmazánem. Míchejte, dokud se sýr zcela nerozpustí.
Vložte 6 paprik do zapékací mísy a do každé z nich rovnoměrně nalijte náplň. Navrch dejte zbylý strouhaný sýr mozzarella.
Pekáč zakryjte hliníkovou fólií a pečte v troubě při 190 C asi 30 minut.
Odstraňte hliníkovou fólii a pečte dalších 20 minut při stejné teplotě.
Podávejte tak, jak jsou, nebo je posypte dalším sýrem, pokud chcete, aby byly extra sýrové.

Zdroj: keto-daily.com