Ovesný dezert s kokosovým krémem

Tato snídaně je nejvzdálenější věcí od těch těžce zpracovaných, nudných balíčků ovsa v obchodě s potravinami… tohle má chuť, to má texturu, tohle má opravdu zdravé ingredience! Bez rafinovaných cukrů, bez umělých dochucovadel, bez konzervantů a bez trans-tuků.
Ingredience:
1¼ šálku neslazeného vanilkového mandlového mléka
96 g (1 šálek) staromódní ovesné vločky
64 g (¼ šálku) syrového kokosového másla (rozpuštěného)
½ lžičky vanilkové pasty
½ lžičky tekutého extraktu ze stévie
Instrukce:
Ve velké míse smíchejte mléko a oves.
Vmíchejte rozpuštěné kokosové máslo, poté vmíchejte vanilkovou pastu a extrakt ze stévie.
Zakryjte plastovým obalem a nechte přes noc v chladu.
Užijte si další ráno!