Paleo Apple Crisp
Ingredience:
0,65 kg nakrájených jablek (oloupaných)
1 polévková lžíce kokosový cukr (nebo hnědý cukr pro jiné než Paleo)
118 ml kokosového mléka (konzerva, plnotučné)
1 lžička mletá skořice
118 ml maniokové mouky (nebo bezlepkové univerzální mouky pro jiné než Paleo)
3 polévkové lžíce kokosový cukr (nebo hnědý cukr pro jiné než Paleo)
1 1/2 lžičky. mletá skořice
4 polévkové lžíce kokosový olej
Instrukce:
Předehřejte troubu na 180 stupňů C.
Ve střední míse smíchejte cukr, kokosové mléko a skořici. Míchejte, dokud se dobře nespojí.
Přidejte nakrájená jablka a promíchejte, aby se všechna jablka obalila tekutinou.
Jablečnou směs nalijte do zapékací misky 9X13.
Do střední mísy (můžete použít stejnou mísu jako dříve) přidejte mouku, cukr a skořici.
Začněte se 3 lžícemi kokosového oleje a pomocí dvou nožů nakrájejte kokosový olej do směsi, dokud se nevytvoří drobenka. Podle potřeby přidejte další kokosový olej.
Posypte drobenkou jablečnou směs a pečte 35–40 minut nebo do zlatova. Nechte mírně vychladnout a hned si pochutnávejte!
Zdroj: anaankeny.com