Pikantní kuřecí kastrol

Brokolice, kuře a rýže a italský salátový dresink. Na tomto pokrmu si pochutná každý, kdo má rád jídla se spoustou chutí.
Příprava: 15min, pečení 55 min.
Ingredience: (6 porcí)
2 šálky nevařené instantní rýže
1 balení mražených řezů brokolice, rozmražené
1 střední cibule, nakrájená
1 celerové žebro, nakrájené
2 lžíce nasekané čerstvé petrželky
1 lžička soli
6 vykostěných půlek kuřecích prsou bez kůže (každá 4 unce)
1 plechovka kondenzovaná smetana z celerové polévky, neředěná
1-1/4 šálku vody
3/4 šálku tavené sýrové omáčky
1/2 šálku italského salátového dresinku
1/2 šálku 2% mléka
Čerstvý červený rybíz, volitelné
Instrukce:
Umístěte rýži do vymazaného 13×9-in. pekáč. Navrch dejte brokolici, cibuli, celer, petržel a sůl. Položte kuře na zeleninu.
Ve velkém hrnci smíchejte polévku, vodu, sýrovou omáčku, salátový dresink a mléko. Vařte a míchejte, dokud se sýrová omáčka nerozpustí a směs nebude hladká. Nalijte na kuře.
Přikryjeme a pečeme při 190 °C 45 minut. Odhalit; pečte o 10-15 minut déle nebo dokud teploměr neukáže 80°C. Podle chuti ozdobte červeným rybízem.
Zdroj: tasteofhome.com