Plněné houby česnekem a parmazánem

Snadný recept s restovanými houbami a česnekem. Tento jednoduchý recept na předkrm vám umožní připravit plněné houby během okamžiku. Vytáhněte si seznam potravin a připravte se na výrobu těchto lahodných plněných hub a nezapomeňte si jich pár uložit!

Ingredience:

18 celých čerstvých hub
1 lžíce olivového oleje na restování
2 stroužky česneku prolisované lisem na česnek
226 g smetanového sýra (změkčeného)
¼ šálku strouhaného parmazánu
¼ lžičky mletého bílého pepře
¼ lžičky mletého kajenského pepře
¼ lžičky cibulového prášku

Instrukce:

Zahřejte troubu na 180 C.
Pro přípravu náplně začněte rozehřátím 1 lžíce oleje na středním stupni a přidáním česneku a asi ¼ nakrájených stonků. Míchejte a zahřívejte, dokud nezmizí většina vlhkosti, a poté přidejte zbytek ingrediencí a míchejte, dokud nebude směs hladká.
Naplňte každý klobouk houby pěknou vrchovatou lžící náplně a položte na plech. Když jsou všechny naplněné, vložte je na 20 minut do předehřáté trouby.
Náplň v tomto receptu vystačí na 18 středně velkých hub. Pokud máte menší houby, můžete jich s náplní snadno udělat až 24. Užijte si to!

Zdroj: allshecooks.com