Scampi z mořských plodů

Mořské plody – bohaté na kolagen.
Ingredience:
1,4 kg mořské plody (krevety, krab, humr, mušle, co máte rádi)
1 polévková lžíce citronová šťáva (čerstvá)
1 polévková lžíce petržel
1 polévková lžíce bazalka (čerstvá)
1/4 lžičky sůl
1/4 lžičky pepř
1/3 šálku olivového oleje (extra panenský)
1/4 šálku mouky
šťáva ze škeblí
2 polévkové lžíce máslo
1 polévková lžíce nasekaný česnek
1/2 lžičky vločky červené papriky
1/2 šálku půl a půl
Instrukce:
Udělejte máslovou omáčku z 1/2 másla, česneku, přidejte šťávu ze škeblí, 1/4 hrnku mouky, přidejte citronovou petrželku a bazalku, sůl a pepř. Zahřejte k varu. Postupně přidejte 1/2 šálku půl na půl, vařte 30 minut. kombinujte mořské plody v misce – na pánvi rozehřejte olej a máslo, přidejte červenou papriku, česnek, orestujte mořské plody a jakoukoli zeleninu, kterou chcete přidat. podáváme s těstovinami.
Zdroj: justapinch.com