Vůbec nejlepší houbová polévka

Jednoduchost ingrediencí dělá z hub hvězdu této polévky. Tato polévka má takovou hloubku chuti z čerstvých hub a tymiánu, je lepší než jakákoli konzervovaná polévka na trhu!
Tato polévka je hotová za méně než 30 minut, je lepší než kupovaná v obchodě a bude to opravdu ta nejlepší houbová polévka, jakou jste kdy měli!
Tato veganská houbová polévka je hustá a krémová bez použití husté smetany nebo mléka, takže je bez mléčných výrobků a s nízkým obsahem tuku!
Veganská, bez mléčných výrobků, bez lepku a přátelská k Whole30, tato krémová houbová polévka je skvělá pro zábavná nebo týdenní jídla! Ještě lepší je, že se vše vaří v jednom hrnci, takže úklid je tak jednoduchý!

Ingredience:

1 bílá cibule (velká, nakrájená na kostičky)
1 bal. bílé knoflíkové houby (10 oz nakrájené na plátky)
1 bal. baby portobello žampiony (10 oz nakrájené)
10 stonků čerstvého tymiánu (odstraněné listy)
1 šálek organického zeleninového vývaru
1 polévková lžíce tapioková mouka
1 hrnek nemléčného mléka (neslazeného)
1 bobkový list (sušený)
1/2 lžíce. kokosové aminokyseliny (GF nebo sójová omáčka)
1/2 lžičky sůl
čerstvě mletý pepř
1/2 lžičky česnekový prášek

Instrukce:

Nakrájejte cibuli a nakrájejte houby. Přeneste velký hrnec na střední teplotu. Smažte cibuli, dokud mírně nezměkne.
Přidejte houby k cibuli v hrnci a vařte houby a cibuli 5-6 minut.
Přidejte čerstvý tymián, sůl, česnekový prášek, bobkové listy a kokosové aminokyseliny do směsi hub a cibule.
Vmíchejte šípkový prášek do zeleninového vývaru (nebo zeleninového vývaru) a dobře promíchejte, dokud se úplně nespojí. Do směsi hub s cibulí nalijte prášek ze šípků a zeleninového vývaru a mléko bez mléka a nechte 15 minut vařit, aby zhoustly.
Po 15 minutách podávejte horké nebo můžete část polévky rozmixovat ponorným mixérem, aby polévka ještě trochu zahustila a vznikla krémová houbová polévka.

Zdroj: bitesofwellness.com