Veganská žebra Tempeh

Ingredience:

59 ml kečupu (60 ml)
59 ml sójové omáčky (60 ml)
59 ml javorového sirupu (60 ml)
1/4 lžičky drcená červená paprika
1 lžička cibulový prášek
2 lžičky tekutý kouř
118 ml zeleninového vývaru (125 ml)
250 gramů tempehu

Instrukce:

V pánvi nebo malém kastrolu smíchejte kečup, sójovou omáčku, javorový sirup, drcenou červenou papriku, cibulový prášek, tekutý kouř a zeleninový vývar.

Přiveďte k varu a přidejte tempeh.

Snižte plamen a nechte probublávat, dokud omáčka nezhoustne, v polovině vaření tempeh přetočte.

Tempeh vyjmeme z omáčky, polijeme zbytkem omáčky a podáváme. v housce, se salátem nebo hranolky.

 

Zdroj: thebuddhistchef.com