Veganská žebra Tempeh
Ingredience:
59 ml kečupu (60 ml)
59 ml sójové omáčky (60 ml)
59 ml javorového sirupu (60 ml)
1/4 lžičky drcená červená paprika
1 lžička cibulový prášek
2 lžičky tekutý kouř
118 ml zeleninového vývaru (125 ml)
250 gramů tempehu
Instrukce:
V pánvi nebo malém kastrolu smíchejte kečup, sójovou omáčku, javorový sirup, drcenou červenou papriku, cibulový prášek, tekutý kouř a zeleninový vývar.
Přiveďte k varu a přidejte tempeh.
Snižte plamen a nechte probublávat, dokud omáčka nezhoustne, v polovině vaření tempeh přetočte.
Tempeh vyjmeme z omáčky, polijeme zbytkem omáčky a podáváme. v housce, se salátem nebo hranolky.
Zdroj: thebuddhistchef.com