Krémová taco polévka (nízkosacharidová/keto)

Ingredience:

454 gramů mletého hovězího masa (nebo krůtího nebo kuřecího)
1 polévková lžíce olej (na výběr)
1 malá cibule (nakrájená na kostičky)
3 stroužky česneku (mleté)
1 zelená paprika (malá, nakrájená na kostičky, volitelné)
283 gramů rotel rajčat (nebo 1 velké rajče, nakrájené)
237 ml husté smetany
227 gramů smetanového sýra
2 polévkové lžíce taco koření (domácí nebo 1 balíček)
sůl
pepř
405 ml hovězího vývaru (1,5 šálku)

Instrukce:

Přidejte 1 polévkovou lžíci oleje do hrnce nebo velkého hrnce nebo holandské trouby, hnědé hovězí maso, cibuli a česnek na středně vysokou teplotu po dobu 7–8 minut, nebo dokud mleté maso nezhnědne.
Přidejte papriku, nakrájená rajčata Rotel, smetanový sýr a koření. Míchejte 4–5 minut, nebo dokud rajčata nezměknou a nezměknou a nepromíchá se smetanový sýr.
Zalijte hovězím vývarem a snižte teplotu na nízkou střední. Vařte 15-20 minut nebo dokud nedosáhnete požadované hustoty.
Podávejte v malých polévkových miskách. Navrch dejte čerstvě nakrájené avokádo, zakysanou smetanu, strouhaný sýr, čerstvě namletý koriandr, jalapeno a kapku limetky.