Ravioli s rajčaty, chřestem, česnekem a bylinkami

Ingredience:

0,57 kilogramů chlazených čtyř sýrových raviol
2 polévkové lžíce olivový olej
2 polévkové lžíce máslo
454 gramů chřestu (tenké, dřevité konce oříznuté, nakrájené na 2-palcové kousky)
298 gramů hroznových rajčat (půlených)
3 stroužky česneku (mleté, 1 polévková lžíce)
1 polévková lžíce balzámový ocet
158 ml Fisher vlašské ořechy (nasekané a opražené)
11 gramů čerstvé bazalky (mleté)
15 gramů čerstvé petrželky (mleté)
sůl
pepř
27 gramů strouhaného parmazánu

Instrukce:

Ravioli uvaříme ve vroucí vodě podle návodu na obalu.
Mezitím rozehřejte olivový olej a rozpusťte máslo ve velké pánvi na středně vysoké teplotě.
Přidejte chřest na pánev a opékejte do měkka, asi 4 minuty.
Přidejte rajčata a česnek a ještě asi 1 restujte, poté přidejte balzamikový ocet.
Slijte vodu z uvařených těstovin a nalijte je do velké servírovací mísy.
Přidejte směs chřestu do servírovací misky spolu s vlašskými ořechy, bazalkou a petrželkou. Dochuťte solí a pepřem podle chuti a promíchejte.
Posypeme parmazánem a podáváme teplé.